Dålig start på min morgon..

Ja, som ni kan läsa så fint på rubriken var inte min morgon den allra bästa genom tiderna. Det började med att jag var lite små seg (typiskt mig) med att kliva upp, vilket resulterade i att jag kom iväg ungefär 20 i 8 hemifrån, och jag börjar svenskan 8. Sen bor jag ju i Rengsjö också, så det tar väl en tjugo min minst att åka in till Bollnäs, och sen är det ju det där kluriga med att hitta parkering. För att återgå till saken, jag hade precis tagit mig förbi korsningen vid Matmagasinet (jag kallar det fortfarande vid det gamla namnet) och ut förbi Max, då jag hamnar bakom en rejäl kö innan rondellen. Så jag krypkör, och när kön är påväg att avta lägger biljäveln AV! Så där står jag, precis där man svänger in till Max, med en bil som inte startar. Jag får panik, och ringer hem såklart. Jag vet ju ingenting om bilar? Och som jag sa tidigare, det tar MINST tjugo min för min pappa att åka hemifrån och in till Bollan. Lyckades på något vis få på varningsblinkers i alla fall. När jag stått där en sisådär 10 min hör jag ett gällt ljud som började närma sig. Och vem tror ni inte det var? Jo, AMBULANSEN! I full fart med syrenerna på. Tur att det finns snälla människor som kan flytta sig så både jag och ambulansen får plats på vägen. Oturen vände när en bil saktade in och svängde upp framför mig, och ut kliver Stig! Så han bogserade bort mig från vägen och till Komvux, där jag i alla fall lyckades få en lektion på 20 min. Så dagens ros går till Stig, räddare i nöden!



Ooh, nu börjar jag längta ännu mer, Sex and the city 2 är inom räckhåll och trailern är ute! Ni som inte sätt första, gå och SE! Konstigt nog gillade jag inte serien själv från början (dock hade jag inte ens sätt ett avsnitt, bara någonting jag fick för mig), men mina älskade "Sex and the city"-fans Lisa och Pontus fick mig att börja kolla. Det är jag glad för!
Här har ni trailern!





   



Nej nu tror jag bestämt jag ska städa lite, BYE!

Womanizers

Rätta mig om jag har fel, men är det inte någonting alldeles speciellt med dessa män (karaktärer), s.k womanizers? Är det för att dom lyckas få varenda tjej i hela världen att falla för deras charm? Men varför skulle det vara åtråvärt, egentligen? Det är ju lite konstigt att så fort killar lyckas få alla tjejer på fall blir han het, men gör en tjej detsamma blir hon billig. Det är en konstig åsikt vi kvinnor måste försöka ändra!

Men det är fortfarande något som lockar med dessa män ;)


          Barney Stinson (How I met your mother)


                      Steve Stifler (American Pie)


                           Joey Tribbiani (Vänner)


Luke Duke (Dukes of Hazzard) Johnny Knoxville (Jackass)


          Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean)



Ja, då har jag lyckats få ur mig mina tankar som snurrat runt inne i huvudet. Döm mig inte, haha! G'natt!


Nu kör vi igång på allvar!

Idag har jag varit på Komvux och pratat med min nya Svenska lärare. Det är nämligen så att jag ska börja plugga igen. Svenska, historia och franska. Känner mig super taggad! Ligger dock en bit efter eftersom övriga klassen startade i början på januari, men det ska gå bra ändå. Ska bli så skönt att få börja plugga igen! Så nu har jag saker att göra fram till Sommaren, och förmodligen då får jag jobb sen börjar jag plugga till hösten. Super!



Imorse släpptes biljetterna jag väntat på, och nu är dom KÖPTA! Så den 5 juni drar jag, Bertil och Emelie ner till Göteborg, Ullevi för att se GREEN DAY! Kommer bli så underbart!



                               Green day i Stockholm, Globen 09.







Snart bär det av söderut till min lilla göteborgarvän också. Längtar!




Tar mig ett glas vin efter en trevlig kväll

Ja, jag har verkligen haft kul! Det var precis det jag behövde. Och det kan jag tacka min vän Eric för, middag på Take off för att sen dra vidare och bowla. Härligt.

Igår var jag ut med Emelie också, det var också väldigt trevligt! Drog på Sport in efter att ha suttit hemma hos henne i Arbrå och haft en mysig förfest. Den här helgen får ett stort PLUS!






Mitt humör är som en berg och dalbana nu för tiden. Ena stunden är jag lycklig för att sedan ramla ner i ett mörkt hål igen.. Jag vet inte vad man gör åt det? Sen har jag fått reda på vad det är för fel på min mage också, känns skönt att veta vad felet är så det kan åtgärdas så fort som möjligt. Men det kommer ju ta sin lilla tid. Och det är mer än bara magen också.. Jobbigt liv..

Vårväder!

Ja det känns precis som ett riktigt vårväder ute, bortsett från all snö. Som äntligen håller på att smälta bort! Härligt. Det var egentligen tänkt att jag skulle iväg och simma idag, men jag har haft någon slags magsjuka sen igår, och det sitter fortfarande i idag så jag tror inte det blir någonting med det. Man vill väl inte behöva spy i poolen? Nä, så istället blir det nog en långpromenad i det fina vädret, det tror jag att jag behöver!


Började på "vandra" igår också. Usch, hela 6 månader är det tänkt att man ska sitta fast där.. Men förhoppningsvis får jag ett jobb innan dess, annars vet jag inte vad jag tar mig till! Har förmodligen jobb i sommar i alla fall, så det känns skönt. Men helst av allt skulle jag vilja åka iväg och jobba i sommar, det vore ju också väldigt skönt. Får se vad som sker!




Nu vill jag ha sommar!


Disappear

Ibland känner man sig bara piss på alla sätt och vis, och det tycker jag alla har rätt till ibland. Har haft en tung helg, därav den dåliga uppdateringen. Det här är nog första gången jag varken kan skriva eller försöka förklara hur jag känner. Det är för att jag inte vet hur jag känner själv.. En jobbig känsla som etsar sig fast. Djupt inlägg, men när man inte kan prata så kan man skriva.




Nej nu är det lika bra jag går och lägger mig, har inget vettigt att säga ändå. G'natt!


Destination unknown

Det är verkligen som en djungel när det kommer till att söka skolor! Det har nu tagit mig lite över ett år att äntligen hitta linjer som jag känner är perfekt för mig och som jag intresserar mig för. Ska det behöva vara så svårt? Tur att man inte lever i framtiden, då blir det nog ännu svårare att hitta utbildningar, än mer att komma in på dom överhuvudtaget. Men som sagt, jag är glad att jag hittat mitt kall. Nu gäller det ju förstås att komma in också. Men gör jag inte det, då drar jag till Kina eller Australien, det är jag helt övertygad om. Så det så.


Åh, jag vill verkligen på festival i sommar! Jag är hur sugen som helst på Hultsfred igen (har ju blivit lite av en tradition) eller Peace and love. Stämningen på en festival är obeskrivlig. Någon som har lust att följa med?


                                              Hultsfred 2006


                                              Hultsfred 2007


                                              Hultsfred 2008


Ska det bli ett Hultsfred 2010?


Ciao!


Läggdags

För er som undrar varför jag jämt skriver på kvällen innan jag ska gå och lägga mig, är för att jag känner mig mest inspirerad att skriva då. Plus att hela dagen har gått så man även har någonting att skriva om.

Kvällen har spenderats framför So you think you can dance och damn vad duktiga alla var ikväll! Speciellt parena Legacy och Kathryn, och Jacob och Ashleigh. Åker dom då vet jag inte vad jag gör.






Har hunnit med att besöka min farmor och farfar idag också. Hon vet då hur man göder upp sina barnbarn i alla fall! Men inte klagar jag, haha. Tur att jag har börjat simma.. Lämna även in mitt CV idag också till ett visst jobb, så nu hoppas jag verkligen på det bästa!


"What is a friend? A single soul dwelling in two bodies."

Nothing ever hurt like you

Typiskt.. Jag har gått och haft ont i magen HEELA dagen, just precis när jag trodde det höll på att bli bättre. Fick även ett brev idag från sjukhuset att det kan ta upp till 27 dagar innan min gastroskopi ska göras. JOBBIGT! Jag vill bara veta vad problemet är så det kan åtgärdas så fort som möjligt. Typiskt att det ska ta sån tid alltihopa.. Typiskt..


För övrigt sitter jag och nöter James Morrison och Amanda Jenssen hela dagarna (nästan). Gud vilka musikaliska genier! Bra att man har någonting att göra när man är uttråkad. Och bra att det fortfarande finns människor som kan skapa riktig musik.





Nej nu ska jag fortsätta se på 2 1/2 men, sen blir det sängen om en stund. Fast inte än. Imorgon ska jag fixa lite viktiga saker som kan få mig att tjäna pengar vilket är väldigt bra, och efter det ska jag hälsa på farmor och farfar. Har nämligen lovat min kära farmor att komma och kolla på Sound of music och Mamma mia med henne.




"Why are you trying so hard to fit in, when you are born to stand out."


G'natt alla kära! 


RSS 2.0