I'm gonna make a change for once in my life

Det är lite jobbigt. Får man större delen av livet höra att man inte klarar av någonting eller blir dumförklarad så börjar man tro på det till slut. Man tvivlar på sig själv så fort det gäller något viktigt i livet, eller ens framtid. Man tror inte att man klarar av det, så man försöker inte ens. Man struntar hellre i det istället för att riskera att framstå som misslyckad, bara för att det inte gick vägen en gång. En enda gång. Men vem bestämmer att man inte kan det? Och vem, förutom man själv, bestämmer om man ska tro på det eller inte? När man sedan efter många år inser att det är ens eget ansvar om det ska dra ner en i hålet, eller göra en ännu starkare och bevisa att man faktiskt kan vad som helst, bara man försöker. Då har man kommit en bit. En bra bit.



Den här dagen har till större del gått åt att söka massa skolor. Känns riktigt bra nu faktiskt, jag har hittat en hel del "mycket bra" och "helt okej" linjer som jag kan tänkas gå. Känns så himla skönt! Så håller jag tummarna för det här jobbet jag hittat nu också. Ett telefonsamtal och jag kanske har lyckats skaffa mig ett jobb. ÄNTLIGEN!

Imorgon ska jag iväg och simma. Det är så himla skönt, så slipper man svettas också. En riktigt smart sport! Och på kvällen blir det nog filmkväll med Anna banana. Mys med andra ord.






Nu väntar sängen på mig. G'natt allihopa!

Face your fear

Ja, det var precis vad jag gjorde idag. Har varit och simmat med min kära mor idag, och bastat och bubblat. Det var jätte skönt! Ända tills vi bestämde oss för att sola, vi har köpt ett tio-klippkort på solariumet nu, där simning ingår också. Jätte bra tänkte jag! Tills jag såg hur solariet såg ut. Ni tycker säkert jag är jätte fjantig, men jag har ganska stark klaustrofobi, och där fick jag ligga i ett "smalt rör" och svettas. Usch, det var jobbigt! Mamma somnade. Det gjorde inte jag...


Fick hem våran hund också, som tur var! Berättade ju att han försvann tidigare. Han hade bara sprungit över till grannen, tydligen är det trevligare där än här, haha.


Finns det någon roligare och sjukare än Jim Carrey?
http://www.youtube.com/watch?v=rH0Tdxybvic



Några kloka citat att tänka på:

"Det finns miljoner människor som längtar efter att bli odödliga men som inte vet vad det ska göra en regnig söndagseftermiddag." - Susan Ertz


"Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samme man som hon gifte sig med?" - Barbra Streisand


"Många killar tror att ju större en kvinnas bröst är, desto dummare är hon. Jag tror tvärtom, ju större en kvinnas bröst är, desto dummare blir männen." - Anita Wise


"Män beundrar gärna duktiga kvinnor. Bara dom inte är i samma bransch." - Sickan Carlsson


"Om männen vore så stora älskare som de själva tror skulle vi kvinnor aldrig få tid att lägga håret." Marlene Dietrich


"Vad jag älskar hos det motsatta könet är att det är motsatt." - Dorothy Parker


Några utvalda citat ur boken "Starka kvinnors kloka citat." En bra bok tycker jag!


I väntan på en hund

Ja det är precis vad jag gör just nu, väntar på våran kära hund som bestämde sig för att smita för flera timmar sedan. Han har nämligen lärt sig att hoppa på handtaget för att öppna dörren, och det är lätt att glömma att låsa dörren när man är hemma. Så han tog tillfället i akt och smet, även fast han inte ens gillar att vara ute. Är det bara för att visa att han faktiskt kan smita? Det värsta är ju att han har väldigt dåliga ben plus att han är gammal, så man oroar sig ju litegrann.



                Mina gopluttar! Dock saknas den översta.


Samtidigt som jag väntar kollar jag på film för att hålla mig vaken lite till. Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Den är inte lika läskig nu som den var för några år sedan, eller har jag fel? Den är ju inte i klass med dagens skräckfilmer enligt mig i alla fall.

Hade för övrigt en väldigt rolig kväll igår, tack för det! Det behövdes kändes det som. Mycket dans och skratt, även om det inte riktigt var min typ av musik smak. Men man kan ju ha roligt för det! Första gången på tuppens också, och jag är positivt överraskad för hur dom rustat om stället. Bra!

Nej nu tror jag bestämt jag ska sova ändå, är alldeles för trött och slut för att sitta uppe. G'natt!



Coco Chanel - "De flesta kvinnor väljer nattlinne med större förstånd än de väljer man."


Äntligen!

Dom är väldigt snabba på Fuji måste jag säga. I förrgår skickade jag in en massa kort till Fuji, tänkte att det kan vara bra att inte ha alla kort på datorn, och idag kom dom! Väldigt bra. Så nu är jag nöjd.

Har haft en riktig mysdag idag, och helt för mig själv! Kan vara ganska skönt att göra saker själv ibland ändå. Var och simmade på sporthallen och avnjöt en liten stund i bubbelpoolen också. Sen åt jag en kycklingsallad. Så nu sitter man här, mätt och belåten, och en aning trött. Det var precis vad min mage behövde tror jag.

Imorgon ska jag på bio också och se efterlängtade Avatar! Sorry Pontus, men jag kan se den igen sen, haha. Sen på fredag blir det utgång på tuppen. Någonting att se fram emot!





Nej nu ska jag nog lägga mig i soffan en stund, kanske en powernap? Huvudvärk och magont är ingen höjdare. Men jag börjar vänja mig.. Hoppas jag får det där brevet snart, så allt blir överstökat! Suck.
Bye


Mad World

Idag har jag varit duktig och har fått mycket gjort! Hann med en skön promenad med Emelie också, som även fyllde 21 idag. Grattis vännen! Så imorgon blir det middagsfirning för henne, det ser jag fram emot. Min pappa fyllde även han år idag, men han får fira det i Egypten istället för minusgradiga Sverige. Måste ju erkänna att man känner lite avundsjuka. Men nästa gång är det min tur!


                                 Grattis snygging!


Ja, nu har både jul och nyårsafton varit och jag har inte skrivit någonting. Har inte så mycket att berätta heller, mer än att jag mådde bra :) Spenderade Nyårsafton uppe i Hemavan i alla fall med Pottan och kusinen m.fl. Det var en rolig liten resa vi fick in där på lovet. Bussresorna var mindre roliga...

   


Nej nu blir det nog sängen för min del. Den brännande känslan jag har i magen börjar bli värre och allt mer konstant nu förtiden, och på toppen av allt har jag växt värk. Det är inte lätt att vara mig ibland..


God natt!


RSS 2.0