Green day på Ullevi, 5 juni

Nu ska jag verkligen bättra mig med bloggen. Ska ta mig i kragen och börja uppdatera lite här igen! Håll i hatten, för hädanefter blir det inlägg!

Igår var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Vid ungefär 05:40 igår morse begav sig jag, Emelie och Bertil från Bollnäs station för att åka ända ner till goa Göteborg. Det var en lång resa, men egentligen skönt att få sitta så många timmar med tanke på hur många timmar vi senare fick stå. Vi var framme i Göteborg vid 3-tiden inräknat ett stopp i Falun, och begav oss iväg halv 4 för att se mitt absoluta favoritband spela på Ullevi.
Kön var lång, men på något sätt lyckades vi hamna väldigt långt fram, och efter många timmars väntande blev vi till slut insläppta. Efter ännu fler timmars väntande där inne (väldigt bra platser dock) så kom förbandet ut. Johnossi.

 

Dom var väldigt bra faktiskt! Men var så less i väntan på Green day, att man inte riktigt kunde njuta av något annat band för stunden.

När dom äntligen var klara, så tittade jag förväntansfullt efter alla möjliga gångar dom kunde komma in igenom. Men vad tror ni inte händer? Jo, ETT TILL FÖRBAND!!! Joan Jett and the Blackhearts. Men dom var också egentligen riktigt grymma! Det är dom som gjort hitlåten "I Love Rock n' Roll" och "Bad reputation". Hade jag ingen aning om, så det var väldigt häftigt! Nu började publiken sakta komma igång...




När klockan började närma sig 9 kom äntligen den rosa kaninen ut, och jublet blev större och större!

 


ÄNTLIGEN KOM GREEN DAY UT! Nu bjuder jag på en liten bildbomb.





 


Sångaren Billie Joe drog även upp folk på scenen...

 






Allt folk i slutet... 25 000 pers på väg ut!




Runt 23:30-00:00 var konserten slut efter många ljuvliga encore låtar, så vi började gå med raska steg mot utgången. Och det var tur att vi gick ganska snabbt, för såhär såg det ut bakom oss sen!

Tack för världens bästa konsert!


RSS 2.0