My partner in crime

Ikväll, exakt 20:20, landade jag på Bollnäs stationen efter att ha tillbringat en hel helg med min underbara Ponti i Göteborg. Har haft så grymt roligt, var precis vad jag behövde! Har hänt så himla mycket den här helgen, så jag ska försöka fatta mig ganska kort. Uppdaterar med en massa bilder helt enkelt!
Jag åkte på torsdag och kom fram rätt sent på kvällen och var överlycklig över att äntligen vara framme. Möttes sedan av en lika överlycklig Pontus på stationen sen bar det av hem till honom och efter en massa prat så blev det sängen. Lite senare än tänkt, haha.


Fredag
På fredag blev det utgång på Park lane. Det var grymt kul, en helt perfekt utgång! Under dagen blev det även en hel del shopping, och jag hittade massa smått och gott. Även ett par grymma klackar jag hade på kvällen!


                En av dansarna på Park Lane (Killen till höger)

 

Vi drack champagne och myste. Var egentligen meningen att vi skulle åka till Pontus klasskompisar och förfesta, men jag glömde plånboken hemma så det var bara att vända. Lyckades komma in på Park Lane vid två efter en hel del köande, och landade hemma i sängen vid sex på morgonen. Perfekt!


Lördag
Ganska seg idag pga den dåliga sömnen natten innan, så dagen spenderades i sängen framför en film. Hade egentligen planerat att gå på bio, men vi var båda för seg för att tänka eller ens greja till oss. Lyckades beställa pizza i alla fall (hemkörning ofc), men kom på sen att man måste ändå gå ut för att låsa upp åt pizza gubben. Så vi slängde lite halvt på oss kläderna och sprang ner! Sen fortsatte vi att kika på Valentine's day med en varsin god pizza. MMM!




Såhär tjusiga var vi för "pizzagubben"

Vi lyckades ändå tillslut ta oss iväg till affären för att inhandla lite mat. Gick in på affären, plockade på oss maten, la upp den på bandet och kom då på... varken jag eller Pontus hade något bankomat kort med oss! Lite halvt vimsiga och stressade började vi räkna upp massa kronor vi hade på oss och efter mycket skramlande lyckades vi få ihop till lite mer än hälften av varorna vi tänkte köpa. Väl ute ur affären ringer Pontus klasskompis Tilda och meddelar att hon är påväg, så vi skyndar oss hem för att duscha och göra oss i ordning. En väldigt trevlig förfest senare är vi ute på Göteborgs gator igen, och den här gången blev det först Sticky fingers för att sedan dra vidare till Gretas!

 

 

Blev en lika sen kväll denna gång med, kom hem ungefär 5-6. Natti direkt!


Söndag
Idag var vi slitna efter roliga och sena utgångar fredag och lördag. Och på toppen över det skulle Pontus iväg till skolan och träna till Dansens dag. Fattade inte att han orkade, stackarn! Efter att han kommit hem drog vi iväg för att se D3s dansföreställning. Den var grym må jag säga. Kan knappt vänta tills Pontus och hans klass har föreställning nästa år!




Måndag
Var en lugn dag för min del, men inte för Ponti som skulle iväg till skolan. Inte fick vi mycket sömn heller där vi låg och klagade på varandra att den ene tog mycket plats, när det i själva verket var de båda täckena som låg i mitten som tog den största platsen, haha. Sov rätt dåligt den natten, och med Pontus snoozande från halv sju till åtta var det inte lätt att somna om när han åkt, haha.
Therese kom även hem idag, så vi bestämde oss för att gå på bio alla fyra. Efter många om och men beslutade vi oss för att gå på Alice in wonderland. Så sjukt bra film! Jag älskar Johnny Depp, han gör alla karaktärer han spelar till något alldeles speciellt. Har du inte sätt, gå och se!



 

Efter bion åkte vi hem och gjorde oss i ordning för sängen och somnade till Sex and the city.



Så, det var min helg kortfattat! Den har varit fantastisk, men kan man ha annat än fantastiskt roligt med min vän Pottan? Nej det kan man inte. Längtar tills nästa gång!





Nu är det sängen som gäller för min del, är så grymt trött, och imorgon klockan 8:00 har jag en gastroskopi som ska göras. Är lite smått nervös! Men det ska nog gå bra. Sen efter det ska jag äntligen få träffa min älskade vän Liiiisa! Var sjukt längesen, så nu har vi mycket att ta igen! G'natt allesammans!


It's near..

Ja, nu har jag inte bloggat på ett tag. Bloggen har krånglat, eller snarare min dator, så jag har upptäckt ett sätt att kunna fortsätta utan några problem nu, hehe.

I Söndags var det den efterlängtade SM-finalen i bandy mellan Bollnäs och Hammarby och jag var där! Giffarna kämpade på bra trots det hårda vädret, men tyvärr räckte det inte till. Men det var en spännande match och även en av de kallaste dagarna i hela mitt liv. Trodde allvarligt mina tår skulle frysa bort! Men nu är jag här, livs levande, och stolta över våra kära Bollnäs giffar!





Idag blir det en tvätt- och packdag, och även en massa plugg. Ångrar nästan att jag tog distans, svårt att komma igång på allvar. Men nu kör vi! Har ju den underbara helgen att se fram emot!




Nu ska jag fortsätta städa, BYE!

Två låtar som ligger mig varmt om hjärtat..



Green day - Hold on

Här är en liten "pepplåt" till alla er, så som jag, känner er deppad ibland och behöver komma på bättre tankar. Den funkar för mig! (Kan även bero på att jag är ett stort Green day-fan. Haha)


Vatten aerobics

Ja, nu har jag precis kommit hem, har varit iväg på vatten aerobics som sagt, med Joline och Jessica. Det är så himla skönt, är inte ofta man känner sig fräsch efter ett träningspass, men eftersom man tillbringar hela timmen i vattnet så förstår ni nog varför.



Det här gör mig verkligen rörd, en hel skara stora stjärnor har samlats för att göra en tribute av Michael Jacksons låt "We are the world", till alla människor på Haiti. Se och njuuuut!




RSS 2.0