Farväl

Ja, imorgon är det sista dagen jag spenderar här i underbara Irland, för klockan sju på lördag morgon beger jag mig hem till Sverige igen, med blandade känslor. Kommer sakna Dublin och alla här, även om jag är jätteglad över att komma hem igen. Har längtat efter min familj och mina vänner så mycket nu, speciellt den sista veckan. Ska bli skönt att se alla igen.

Har nyss kommit hem från puben, jag och Isabelle gick ner dit för att ha ett litet "avslut". Det här är ju våran sista kväll tillsammans, för imorgon åker hon till Madrid. Kommer sakna den tjejen, hon är verkligen underbar. Får ta med mig mina vänner ner till Schweiz sen och hälsa på henne. Vore superkul! Jag har även packat idag också, så jag slipper göra allt imorgon. Känns skönt, för imorgon ska jag först på Eddie Rocket's med Johanna, sen ska vi gå och se 2012. Kommer bli en mysigt avslut på denna resa!

Måste ju ge en liten recension av New moon också, som vi varit och sätt. Superbra! Jag gillade den verkligen! Det var lite roligt när Sophie, minstingen i familjen, sa att hennes kompisar sätt den och dom tyckte inte den var nå läskig. Då kände man sig lite mesig, haha. Många tycker att New moon är bättre än Twilight. Jag skulle vilja säga att dom är lika bra, fast på olika sätt. Twilight är mer vacker och romantisk medans New moon har mer action och är mer händelserik. Jag gillar verkligen båda filmerna!




Vem föredrar du, Jacob eller Edward? ;)


Sjukan börjar smyga sig på

Typiskt. Man blir alltid sjuk när man minst anar det eller minst vill ha det. Har legat i sängen mest hela dagen, förutom när jag gick den lite läskiga vägen till Spar och handlade godis till filmerna (Var t.o.m en varningsskylt vid parken jag gick förbi att det kunde vara farligt att gå igenom, HUA!). Har hunnit med många gamla godingar, som Poltergeist och The night of the living dead. Tror dom äldre filmerna är lagomt läskig för mig. Filmerna nu förtiden, som t.ex The Ring, vågar man ju bara se halva av, resten av tiden spenderar man bakom kudden eller filten!


   
  
                   Föredrar söta lilla Carol Anne framför inte så söta Samara.



Ryktet går ju om oss svenskar att alla är blonda och blåögda. Det har jag fått höra många gånger, "Men, du är ju inte typiskt svensk, med blond hår och blåa ögon". Nej det är jag inte, men det var ungefär 300 år sedan alla i Sverige såg ut så, om ens då. Men ryktet om att irländare har rött hår och hetsigt humör stämmer faktiskt helt och hållet! Nåja, alla har inte rött hår men det är väldigt många! Och deras hetsiga humör fick vi uppleva igår när vi var ut. Bevittnade minst 5 slagsmål inom loppet av 5 min. Helt galet, med tanke på att dom är så hjälpsamma och vänliga på dagtid. Men jag antar att vem som helst kan bli lite galen med alkohol!


Nä, nu blir det nog en sista film, sen sängdags. Vill ju bli frisk innan jag åker hem. Natti natti :)


En liten fråga..

Idag påstod våran lärare, enligt en undersökning, att killar är roligare än tjejer och att killar inte faller för tjejer med humor och som gillar att skämta, för killar känner sig hotade av det. Tycker ni att det stämmer? Själv tycker jag att det är ren bullshit. Jag menar, alla gillar väl en person med humor, eller?

 


Only one week to go..

Ja, nu har jag bara en vecka kvar i detta underbara land. Veckorna bara flyger iväg! Men jag trivs verkligen bra här borta, även om det har varit lite jobbigt ibland. Men så är det väl alltid när man kommer till ett nytt ställe, inte känner en kotte och det är första gången man reser ensam. Så jag tycker jag har varit ganska duktig om jag får säga det själv, haha. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle våga åka ensam, jag kan vara rätt feg ibland! Men även modig när det väl gäller. Jag har träffat många underbara människor här borta som jag kommer ha fortsatt kontakt med, och jag kommer aldrig ångra att jag åkte. För att fatta mig kort, allt är GREAT!


Imorgon är det sista kvällen här för min rumskompis Ximena. Hon åker hem på onsdag, men ska bo med sina mexikanska kompisar i stan fram tills dess. Så det kommer bli tomt! Sen kommer Isabelles kompis från Schweiz hit, så dom bor i centrum över helgen. Så jag blir här alldeles ensam. Undrar vad jag ska hitta på? Imorgon ska vi i alla fall till en salsaklubb hela gänget, och sen vidare till ef-partyt. Måste ju ha en sista utekväll alla tillsammans. Det ser jag fram emot!


Nu blir det nog sängen snart, är alldeles för trött och sover alldeles för lite här borta. G'natt! :)






Mina rumskompisar Ximena och Isabelle


Favourite romantic quotes from movies

Jag känner mig lite romantisk idag, så här har ni några av mina favorit repliker.


If I tell you I love you, can I keep you forever? - Casper


"Life is like a box of choclates, you never know what your gonna get."
- Forest Gump


"When you love someone,
And you love them with your heart,
It never disappears,
When you're apart.
And when you love someone
And you've done all you can do,
You set them free,
And if that love was true...
When you love someone
It will all come back to you."
- Forget Paris


"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return."
- Moulin Rouge 


"I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her." - Notting Hill


"I would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone. I choose a mortal life" - Lord of the Rings


"Me? I'm scared of everything. I'm scared of what I saw, I'm scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you." - Dirty Dancing


“You should be kissed, and often, and by someone who knows how.”
- Gone with the wind


"I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare.
I hate your big, dumb combat boots and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick — It even makes me rhyme.
I hate the way you’re always right. I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh — Even worse when you make me cry.
I hate it that you’re not around. And the fact that you don’t call.
But mostly I hate the way I don’t hate you — Not even close, not even a little bit, not even at all"
- 10 things I hate about you



Min tur

Ja, jag har fallit för grupptrycket och skaffat mig en blogg. Men det kan ju även vara skönt att skriva av sig lite ibland tänkte jag.

Tror det snart blir sömn snart för min del faktiskt. Men först middag, för nu är jag utsvulten! Har sprungit på stan med min rumskompis Ximena och leta en resväska åt henne. Vi hittade en bra affär tillslut, men dom tog inte kortet hon använder där. Dublin.. Så då var det bara att bege sig till bussen och åka hem, vilket iofs var rätt skönt ändå.

Vi gjorde ett snabbt stopp på en affär också och köpte Guinness! Väl framme vid kassan stog det två äckliga alkoholister och stirrade och var dryg. Dom köpte sig en vinflaska och gick sedan ut, och tydligen i medfarten roffade dom åt sig ännu en flaska och sprang ut. Moget av vuxna män.




Saknar er där hemma litegrann måste jag erkänna. Önskar ni kunde uppleva underbara Irland med mig! :)



         








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0